DISCO CAT DANCE (Demo)



El 12 de maig es va publicar a la pàgina de Facebook PISTA LLIURE AL CATALÀ! la primera maqueta Disco CAT Dance amb un extracte de les barreges gravades durant la sessió al Bar Cultural Mara's de Cambrils el 16 de març de 2013. En pocs dies va ser compartida per 22 dels 317 seguidors de la pàgina, aconseguint 96 'magrades' i 350 audicions/descàrregues registrades al podcast de Podomatic.

Pel que fa a les estadístiques, amb aquesta publicació la pàgina de Facebook ha arribat a 7.190 persones, de les quals el 59,1% són homes i el 39,8 dones. La franja d'edat on desperta més interés és la de 18 a 24 anys, com és normal per tractar-se de música jove i va decreixent per raó de l'edat sense arribar a desaparèixer l'interés passats els 65. Bona senyal. Un no és mai massa gran per recolzar causes que han nascut per bé de la nostra llengua.


Quasi bé tots els assabentats són catalans, la majoria dels quals són reusencs perquè la campanya es va escampar des del bressol d'en Gaudí però és de suposar que quan Barcelona es posi les piles prendrà el lideratge definitivament.


El nostre univers actualment és de 82.975 persones, el número de gent que coneixem entre tots, si tothom compartís les publicacions de la pàgina aquest seria el nostre sostre, per tant encara quedaria un bé de déu sense assabentar-se. No cal amoïnar-se, de moment encara som molt lluny d'engrescar a la majoria dels que pertanyen al nostre cercle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva.