Assaig general


Finalment la sala que es va presentar millor per a rebre la celebració va ser el DivertiMax, un parc infantil amb inflables i jocs per la mainada que està al polígon TecnoPark de Reus, el lloc no és gens cèntric però te un café-teatre espaiós amb cabina de so i barra de bar que el podíem llogar fora d'hores. Era la primera vegada que s'organitzava cap festa d'aquestes característiques, amb la sala de jocs tancada, només la cafeteria oberta al públic i per tant, amb l'entrada per la part del darrera.



El Divertimax no ens va encendre el rètol lluminós ni cap altre mena de llum al carrer per la qual cosa semblava tancat, tant és així que els que es van apropar van girar cua pensant que la sessió s'havia suspés. Amb prou feina van arribar-s'hi els que venien convidats per la qual cosa va ser un fiasco econòmic, tot i que les sensacions eren bones, la música va agradar i -en petit comité- es va fer sentir el bram de la música dance en català.

El29 d'Abril de 2013 la web de la Generalitat de Catalunya va fer esment de la proposta amb aquestes paraules: «La iniciativa Pista Lliure al Català, que va començar la seva activitat al novembre de 2012 amb una sessió de música disco a Reus, té com a objectiu incrementar la presència de música en català a les discoteques. Fins al moment s'ha fet una recopilació de cançons en català aptes per a discoteca que aplega peces de més de 50 grups que canten en català. Actualment, els impulsors de la iniciativa ofereixen sessions disco en català a sales de festes d’arreu de Catalunya. El català, llengua jove»

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva.